VIDEO


Jērs grilēts uz oglēm speciālā grilā ar vāku. Drīzumā tiks publicēta recepte.



Zandarta marinēšanas un cepšanas recepte. Jo vienkāršāk jo garšīgāk. Notīrīta cepšanai sagatavotā zandartā 1 kg., iekšā 3 līdz 5, plānas kūpināta speķa šķēlītes, pāris daiviņas ķiploka uz pusēm sagriesta vai saspiesta, ierīvējam ar zaļumu maisījumu, man patīk: kinza, diles, pētersīļi, marinētājam iespējams variēt kādi garšaugi labāk patīk, maisījumam klāt sāli, piparus es pievienoju nedaudz, veikalā iegādātu zivīm paredzētu kopējo garšvielu. Samaisam pagaidam lai nedaudz sasulojās, iepildam un ierīvējam zandaru. Liekam uz oglēm un grilējam.

 



Jērs uz iesma

 





     Cepta mežacūka 52 kg.



Grilēta mežacūka / Cepta mežacūka



Grilēta cūka / Cepta cūka



Roast wild boar



Grils cūkas cepšanai



Šovgrils cepetim



Grils veselu marinētu kartupeļu, gaļas rolmopšu, šašlika cepšanai.



Grilēts jērs. Uz oglēm cepts jērs.



Grilēts jērs



Čuguna katls



Grilēts lasis / Cepts lasis



2009 © SIA "Firma Millers" | izstrādātājs: it24.lv