Svētku cepetis

Piedzīvojums viesiem – cepam cepeti!


Daudzi gaviļnieki domā par to, ar ko pārsteigt viesus, katrs gribetu lai izdotos lielisks cienasts un būtu neredzēts piedzīvojums. Lūk, variants –

Katram iespēja pielikt roku vakariņu maltītes gatavošanai. Stiprākie vīri pirms cepeša pasniegšanas var  izmēģināt veiklību, grozot vesela sivēna, jēra vai vistas cepeti uz grila, kurā sprakšķ ogles, un vilinošās smaržas jau ierosina sabraukušo viesu apetīti.



        Pildīts sivēns: Cepts krāsnī, krāsns tiek kurināta ar malku.

                                 Grilēts uz oglēm speciālā grilā.

                                 Cepts konventa krāsnī.



Vēl variants - profesionāls pavārs gatavo cienastu un jūs rūpējaties tikai par to, lai sanāktu labi foto,jo garšos lieliski!



Visbeidzot variants - Jums atved gatavu, karstu cepeti vajadzīgā vietā un laikā, atliek vien sagriezt un pasniegt galvu reibinošas smaržas apvītu ,pārsteigtu un izbrīnītu viesu skatu pavadībā. Ballīte turpinas.......




                                       Zvaniet, mēs sameklēsis kopā Jums piemērotāko variantu.


2009 © SIA "Firma Millers" | izstrādātājs: it24.lv