Grilēts lasis
Zandarta marinēšanas un cepšanas recepte. Jo vienkāršāk jo garšīgāk. Notīrīta cepšanai sagatavotā zandartā 1 kg., iekšā 3 līdz 5, plānas kūpināta speķa šķēlītes, pāris daiviņas ķiploka uz pusēm sagriesta vai saspiesta, ierīvējam ar zaļumu maisījumu, man patīk: kinza, diles, pētersīļi, marinētājam iespējams variēt kādi garšaugi labāk patīk, maisījumam klāt sāli, piparus es pievienoju nedaudz, veikalā iegādātu zivīm paredzētu kopējo garšvielu. Samaisam pagaidam lai nedaudz sasulojās, iepildam un ierīvējam zandaru. Liekam uz oglēm un grilējam. Millera Grila Nams +37129171569, +37129234311 Rīga
Grilēts lasis - lasi ievietojam restē un cepam speciālā grilā |
Laša cepetis - cept lasi follijā - lasi līdz vienam metram |
Grilēts lasis - vesels speciālā grilā cepts lasi